Tulkoon tie sinua vastaan - Musiikkipäivien konsertti. Maksullinen.

su 21.7. klo 20.00
Tulkoon tie sinua vastaan -konsertti

Kirkonkylän kappeli

Tervetuloa Musiikkipäivien konserttiin!

TULKOON TIE SINUA VASTAAN - VIRSIÄ JA LAULUJA
ANNAMARIA HANNONEN, sopraano
MIKKO PERKOLA, viola da gamba

Klo 20:00 Joroisten kappeli, Kotkatlahdentie 72, Joroinen

Konsertissa kuullaan virsiä ja lauluja aina 1500-luvulta tähän päivään saakka. Kauniita melodioita ja lohdullisia tekstejä syventää viola da gamban sielukas ääni. Gambisti Mikko Perkola luo ajattoman ilmapiirin improvisaatioilla, jotka myös kerrostuvat efektilaitteiden avulla. Annamaria Hannosen levollinen lauluääni täydentää hetken, jossa aika pysähtyy.

Vuosisadat vaihtuvat, mutta perusasiat pysyvät. "Minun ainutlaatuiset tunteeni eivät ole paikkaan tai aikaan sidoksissa. Ne liittyvät ihmisyyteen; ne ovat yleisiä, mutta niiden yleisyys ei vähennä niiden ainutlaatuisuutta", kuvaa Hannonen suhdettaan näihin lauluihin. "Näiden virsitekstien ja melodioiden hoitavuus syntyy myös satojen vuosien virsiperinteestä ja ylisukupolvisesta merkityksestä eri ihmisten ja kansojen kohtaloissa." Kuten gambisti Mikko Perkola sanoo, laulut ovat lohduttavia, koska ne osoittavat, ettemme ole tunteinemme ja kokemuksinemme yksin.

Konserttiamme on kuvattu matkaksi, joka vie johonkin kauas, syvien tunteiden virtaan. "Olisin jo valmis puhumaan mestaruudesta, loistavasta tulkinnasta, eläytymisestä ja äänen kvaliteetista. Itse duo toimi kuin unelma, molemmat taiteilijat ymmärsivät toisiaan. Perkolan sovitukset ja improvisaatiot olivat vertaansa vailla. Kuolematon elämys!" (Aamuposti 4.3.2019)

Konsertti pidetään Joroisten kappelissa. Ovet avataan klo 19.30.

KUVA: VILLE TARHALA

Kesto: 75 min. / ei väliaikaa
Hinta 25 €
  • Musiikki Musiikki

Joroisten Musiikkipäivät Linkki avautuu uudessa välilehdessä