Joroisten kirkko

Pieksämäentie 1 , 79600 Joroinen

Joroisten kirkko

Joroisten kirkko palvelee seurakuntalaisia ja muita alueen asukkaita jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja konserttien järjestyspaikkana.

Tarkemman kirkon esittelyn voit lukea sivupalkista neljällä kielellä.

Pieksämäentie 1, 79600 Joroinen

Messu

Tervetuloa messuun! Kirkko on sektoroitu neljään osaan siten, että kuhunkin lohkoon voidaan ottaa 20 henkilöä. Kaikkea tarpeetonta kontaktia tulee välttää. Seurakunta suosittelee maskien käyttöä. Jumalanpalvelukseen voi osallistua myös seurakunnan Facebook-sivun kautta. Liturgia Anu Ylitolonen. Saarna Raimo Lappi Kansanlähetyksestä. Musiikki Tuula Teittinen-Kauhanen. Messun jälkeen kuulumisia maahanmuuttajatyöstä.

Pieksämäentie 1, 79600 Joroinen

Jumalanpalvelus

Tervetuloa jumalanpalvelukseen! Kirkko on sektoroitu neljään osaan siten, että kuhunkin lohkoon voidaan ottaa 20 henkilöä. Kaikkea tarpeetonta kontaktia tulee välttää. Seurakunta suosittelee maskien käyttöä. Jumalanpalvelukseen voi osallistua myös seurakunnan Facebook-sivun kautta. Saarna ja liturgia Anu Ylitolonen. Musiikki Tuula Teittinen-Kauhanen.