Joroisten kirkko

Pieksämäentie 1 , 79600 Joroinen

Joroisten kirkko

Joroisten kirkko palvelee seurakuntalaisia ja muita alueen asukkaita jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja konserttien järjestyspaikkana.

Tarkemman kirkon esittelyn voit lukea sivupalkista neljällä kielellä.

Joroisten kirkko on mukana Tiekirkko-ketjussa. Kirkko on avoinna 10.6.-20.8. tiistaista sunnuntaihin klo 11-16. Tervetuloa tutustumaan ja hiljentymään hetkeksi!

Pieksämäentie 1, 79600 Joroinen

Messu

Tervetuloa jumalanpalvelukseen! Saarna ja liturgia Sanna Hynninen, musiikki Jenni Repo. Jumalanpalveluksessa noudatamme valtioneuvoston ja piispojen antamia turvallisuusohjeita. Turvaväleistä ja hygieniasta huolehtiminen on jokaisen tehtävä. Tulethan siis mukaan ainoastaan terveenä.

Pieksämäentie 1, 79600 Joroinen

Kouluun lähtevien siunaaminen

Tervetuloa kouluun lähtevien siunaamiseen, kaikki kouluun lähtevät ja läheiset! Kirkkohetken jälkeen herkutellaan jätskit kellotapulilla.