Joroisten kirkko

Pieksämäentie 1 , 79600 Joroinen

Joroisten kirkko

Joroisten kirkko palvelee seurakuntalaisia ja muita alueen asukkaita jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja konserttien järjestyspaikkana.

Tarkemman kirkon esittelyn voit lukea sivupalkista neljällä kielellä.

Messu

Tervetuloa jumalanpalvelukseen Joroisten kirkkoon! Kirkko on jaettu käytävien rajaamiin lohkoihin. Kuhunkin lohkoon voidaan ottaa max. 20 henkilöä turvavälein. Seurakuntalaisia pyydetään asettumaan siihen lohkoon, mikä on lähinnä heidän käyttämäänsä ulko-ovea. Jumalanpalvelukseen voi osallistua myös seurakunnan Facebook-sivun kautta. Saarna ja liturgia Maija Voutilainen. Musiikki Jenni Repo.

Juhannuspäivän messu

Sanajumalanpalvelus

Joroisten kirkko avoinna rukousta ja tutustumista varten

Tervetuloa kirkkoon! Mahdollisuus hiljentyä, tutustua kirkkorakennukseen ja viipyä hetki vanhan puukirkon suojissa. Joroisten kirkko on osa valtakunnallista Tiekirkko-verkostoa.

Sanajumalanpalvelus

Tervetuloa jumalanpalvelukseen Joroisten kirkkoon! Kirkko on jaettu käytävien rajaamiin lohkoihin. Kuhunkin lohkoon voidaan ottaa max. 20 henkilöä turvavälein. Seurakuntalaisia pyydetään asettumaan siihen lohkoon, mikä on lähinnä heidän käyttämäänsä ulko-ovea. Jumalanpalvelukseen voi osallistua myös seurakunnan Facebook-sivun kautta. Saarna ja liturgia Sanna Hynninen. Musiikki Riikka Heinonen.