Joroistentie 3 a , 79600 Joroinen

Joroisten seurakuntatalo sijaitsee aivan Joroisten keskustassa. Seurakuntatalo on vuokrattavissa muistotilaisuuksia, syntymäpäiviä ym. juhlia, sekä kokouksia varten. Seurakuntatalolle mahtuu n.100 hlöä. Tilasta löytyy av-välineet ja laitoskeittiö.

Seurakuntatalolla palvelee Joroisten seurakunnan kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto. Lisäksi seurakuntatalolla on diakoniatyöntekijän toimisto ja kiinteistöväen työtilat.

Joroistentie 3 a, 79600 Joroinen

Naisten lenkkipiiri

Tervetuloa naisten yhteislenkille! Lähtö srk-talon pihalta. Tunnin lenkki, joka sopii kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille kulkijoille. Lenkillä noudatetaan turvavälejä ja muita turvallisuusohjeita.

Joroistentie 3 a, 79600 Joroinen

Naisten lenkkipiiri