Joroistentie 3 a , 79600 Joroinen

Joroisten seurakuntatalo sijaitsee aivan Joroisten keskustassa. Seurakuntatalo on vuokrattavissa muistotilaisuuksia, syntymäpäiviä ym. juhlia, sekä kokouksia varten. Seurakuntatalolle mahtuu n.100 hlöä. Tilasta löytyy av-välineet ja laitoskeittiö.

Seurakuntatalolla palvelee Joroisten seurakunnan kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto. Lisäksi seurakuntatalolla on diakoniatyöntekijän toimisto ja kiinteistöväen työtilat.

Joroistentie 3 a, 79600 Joroinen

Ikäihmisten yhteiset iltapäiväkahvit

Yhteiset iltapäiväkahvit ikäihmisille joka toinen viikko tiistaisin seurakuntatalolla (Joroistentie 3a) klo 13-14 22.9. alkaen. Seurakunnan ja Joroisten kunnan yhdessä järjestämä, kaikille ikäihmisille avoin yhdessäolon tuokio vaihtelevalla ohjelmalla. Kahvitarjoilu.

Joroistentie 3 a, 79600 Joroinen

Diakonialounas

Seurakunnan ja Myrskylyhdyn järjestämä Diakonialounas joka toinen keskiviikko klo 11. Hinta 2€. Huolehdithan käsihygieniasta ja turvaväleistä ja tulet paikalle vain terveenä.