Joroistentie 3 a , 79600 Joroinen

Joroisten seurakuntatalo sijaitsee aivan Joroisten keskustassa. Seurakuntatalo on vuokrattavissa muistotilaisuuksia, syntymäpäiviä ym. juhlia, sekä kokouksia varten. Seurakuntatalolle mahtuu n.100 hlöä. Tilasta löytyy av-välineet ja laitoskeittiö.

Seurakuntatalolla palvelee Joroisten seurakunnan kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto. Lisäksi seurakuntatalolla on diakoniatyöntekijän toimisto ja kiinteistöväen työtilat.

Joroistentie 3 a, 79600 Joroinen

Kokkauskerho

Kokkauskerho kokoontuu seurakuntatalolla kerran kuussa. Kerhossa valmistetaan yhdessä lämmin ateria jälkiruokineen sekä leivotaan ja syödään lopuksi. Ruokatarvikemaksu 2€.

Joroistentie 3 a, 79600 Joroinen

Arkiateria

Arkiateria seurakuntatalolla kerran kuussa. Aterian hinta 2€, halutessasi voit maksaa enemmän. Emännän avuksi ruuanlaittoon voi ilmoittautua p. 040 763 1384, apulaisille ateria on ilmainen.