Toemintaa vailla?

Mikäli sinulla on uusia ideoita nuorten toimintaan liittyen, ole rohkeasti yhteydessä Pauliinaan!

Nuorten toiminta

Hei sinä nuori, tule mukaan nuorten toimintaan! Nuorten häppeningeissä tavataan kavereita, kahvitellaan ja viivytään suurten kysymysten äärellä. Nuorten toiminta järjestetään kirkonkylän kerhotalolla tai Kammarissa (Koskentiellä), jotkut toiminnoista voivat olla seurakuntatalon puolella tai Majalla :)

Seurakuntatalo ja kerhotalo (jossa nuorisotoimistokin sijaitsee) ovat osoitteessa Joroistentie 3a ja 3b. Seurakuntatalo on se iso keltainen rakennus, jossa on "eiffel-torni" katolla, sen vieressä on matalampi kerhotalo. Bänditila sijaitsee seurakuntatalon yläkerrassa.

Syksyn 2018 "speciality" on Klubi-illat!

Syyslomalla keräännymmekin kirkonkylän kerhotalolla leipomaan pizzaa :) Tervetuloa siis tiistaina 16.10. klo 12-15 pizzanhuuruiselle kerhotalolle!!

Ja sitä ennen majailemme 5.10. nuokkari-illassa Majalla :)