nuoria makaa ruoholla

Nuoriso hohoi!

Joroisten seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa nuorille. Nuorisotoimisto kirkonkylän kerhotalolla on kohtaamispaikka, jossa voi jutella nuorisotyönohjaajan kanssa ja tavata kavereita koulupäivän jälkeen.

Jos et löydä jo olevista toiminnoista itsellesi mieluisaa toimintaa, tule mukaan tekemään sitä. Tervetuloa mukaan!

Löydät erilaisia ryhmiä ohessa olevasta valikosta.

Nuorten toiminta

Hei sinä nuori, tule mukaan nuorten toimintaan! Nuorten häppeningeissä tavataan kavereita, kahvitellaan ja viivytään suurten kysymysten äärellä. Nuorten toiminta järjestetään kirkonkylän kerhotalolla tai Kammarissa (Koskentiellä), jotkut toiminnoista voivat olla seurakuntatalon puolella tai Majalla :)

Seurakuntatalo ja kerhotalo (jossa nuorisotoimistokin sijaitsee) ovat osoitteessa Joroistentie 3a ja 3b. Seurakuntatalo on se iso keltainen rakennus, jossa on "eiffel-torni" katolla, sen vieressä on matalampi kerhotalo. Bänditila sijaitsee seurakuntatalon yläkerrassa.

Syksyn 2018 "speciality" on Klubi-illat!

Syyslomalla keräännymmekin kirkonkylän kerhotalolla leipomaan pizzaa :) Tervetuloa siis tiistaina 16.10. klo 12-15 pizzanhuuruiselle kerhotalolle!!

Ja sitä ennen majailemme 5.10. nuokkari-illassa Majalla :)

nuoria

Opiskelija!

Oletko Joroisista kotoisin? Opiskeletko kirkon virkaan? Sinun on mahdollisuus hakea Joroisten seurakunnalta opiskelija-avustusta. Lue lisää täältä.