nuoria makaa ruoholla

Nuoriso hohoi!

Joroisten seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa nuorille. Nuorisotoimisto kirkonkylän kerhotalolla on kohtaamispaikka, jossa voi jutella nuorisotyönohjaajan kanssa ja tavata kavereita koulupäivän jälkeen.

Jos et löydä jo olevista toiminnoista itsellesi mieluisaa toimintaa, tule mukaan tekemään sitä. Tervetuloa mukaan!

Löydät erilaisia ryhmiä ohessa olevasta valikosta.

Nuorten toiminta

Hei sinä nuori, tule mukaan nuorten toimintaan! Nuorten häppeningeissä tavataan kavereita, kahvitellaan ja viivytään suurten kysymysten äärellä. Nuorten toiminta järjestetään kirkonkylän kerhotalolla, osa toiminnoista on nuorisotoimistossa, osa kerhon puolella, jotkut toiminnoista voivat olla seurakuntatalon puolella :)

Seurakuntatalo ja kerhotalo (jossa nuorisotoimistokin sijaitsee) ovat osoitteessa Joroistentie 3a ja 3b. Seurakuntatalo on se iso keltainen rakennus, jossa on "eiffel-torni" katolla, sen vieressä on matalampi kerhotalo. Bänditila sijaitsee seurakuntatalon yläkerrassa.

Nuortenillat keväällä 2018 ovat:

perjantaina 12.1. klo 15-17 kerholla
perjantaina 26.1. klo 15-17 kerholla
maanantaina 12.2. klo 15-17 srk-talolla
maanantaina 26.2. klo 15-17 srk-talolla
perjantaina 16.3. klo 15-17 kerholla
keskiviikkona 11.4. klo 15-17 srk-talolla
keskiviikkona 25.4. klo 15-17 srk-talolla

HUOM: keskiviikkona 16.5. klo 15-17 kerholla EI ole nuorteniltaa - se on siirtynyt maanantaille 14.5. klo 18 :)

(kerho tarkoittaa kirkonkylän kerhotaloa)

Kellonaikoihin voi tulla muutoksia - seuraa ilmoittelua!!

nuoria

Opiskelija!

Oletko Joroisista kotoisin? Opiskeletko kirkon virkaan? Sinun on mahdollisuus hakea Joroisten seurakunnalta opiskelija-avustusta. Lue lisää täältä.