Mukulabegonia

Haudanhoitosopimukset kesälle 2022

17.2.2022 13.29

Haudanhoitosopimuksia kesälle 2022 tehdään juhannukseen saakka. Sopimuksia voi tehdä yhden, viiden tai kymmenen vuoden ajaksi.

Kukkahoitoon kuuluu keväällä tapahtuva kukkatilan kunnostustyö, kukkien istutus ja hoito, hauta-alueen hoito sekä kukkatilan syyskunnostus. Kesäkuun 10. päivän jälkeen alkaa kukkien istutus. Hoitohautojen kukkana on punainen mukulabegonia. Mikäli hautamuistomerkin oikaisemiselle on tarvetta, sitä voi pyytää erikseen.
Hoitosopimus koskee vain seurakunnan istuttamia kukkia, joten siksi omia lisäkukkia ei haudoille voi kesäkauden aikana istuttaa.   Omaiset voivat tuoda kesäkauden jälkeen syksykukkia tai ennen kasvukauden alkua kevätkukkia, jotka sitten poistetaan kesähoitotöiden alkaessa.
Hautainhoitosopimuksen voi tehdä sähköpostitse : raija.oksman@evl.fi , soittamalla 040 531 9707 kirkkoherranviraston aukioloaikana tai verkkolomakkeella, joka löytyy täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma-ke klo 9-12, torstaisin ja perjantaisin suljettu.