6.4.2021 PÄIVITETTY TIEDOTE Joroisten seurakunnan toiminnasta 6.4.-22.4.2021

6.4.2021 12.13

Maakunnan vaihdoksesta huolimatta Joroisten kunta kuuluu Etelä-Savon sairaanhoitopiiriin ja noudattaa Essoten alueen määräyksiä ja suosituksia. Itä-Suomen aluehallintovirasto on antanut määräyksen, jonka mukaisesti se kieltää Etelä-Savon ja Itä-Savon sairaanhoitopiirien kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli kuusi henkilöä. Määräys on voimassa 1.4.-22.4.2021.

Joroisten seurakunnan toiminnassa tämä tarkoittaa seuraavaa:
1)    Jumalanpalvelukset toimitetaan sunnuntaisin kirkosta klo 10 siten, että seurakunta voi osallistua jumalanpalveluksiin suoratoiston kautta osoitteessa www.facebook.com/joroistenseurakunta.
2)    Aikuisten kokoava toiminta on tauolla toistaiseksi.
3)    Lasten ja varhaisnuorten toiminta jatkuu rajoitukset huomioiden. Ryhmiä tiedotetaan erikseen.
4)    Rippikoululaisia ja heidän vanhempiaan tiedotetaan erikseen rippikoulun järjestelyistä.
5)    Kirkolliset toimitukset toteutetaan varovaisuutta noudattaen ja yhdessä asianosaisten kanssa asiasta sopien.
6)    Kaikessa seurakunnan toiminnassa, kokouksissa ja kirkollisissa toimituksissa noudatetaan turvavälejä ja hyvää hygieniaa. Osallistua voi vain terveenä ja oireettomana. Ruoka- ja juomatarjoiluja ei järjestetä.
7)    Seurakunta suosittelee kaikille aikuisille maskien käyttöä.
8)    Seurakunnan tiloja ei anneta/vuokrata ulkopuolisille toimijoille.
9)    22.4.2021 jälkeisestä ajasta tiedotetaan myöhemmin.

Mahdollisista muutoksista tiedotetaan seurakunnan kotisivuilla ja Facebook-sivuilla sekä Whatsapp-ryhmien kautta.

Joroisten seurakunnan työntekijät ovat kaikkia joroislaisia varten. Työntekijät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostitse. Kirkkoherranvirastossa vastataan puhelimeen ja sähköpostiin ma-ke klo 9-12.
Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot löytyvät seurakunnan kotisivuilta www.joroistenseurakunta.fi. Työntekijät ovat sinua varten. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Muutokset ja epävarmuus kuluttavat. Saamme pyytää voimia Jumalalta, joka on luvannut kulkea kanssamme. Pidetään siis huoli itsestämme ja toinen toisistamme. Yhdessä olemme vahvimmat.
"Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa." VK 397

Hyvää huhtikuun jatkoa ja siunausta juuri sinulle! Ylösnoussut Kristus kulkekoon kanssamme!

Anu Ylitolonen
Joroisten seurakunta