Tule meille seurakuntasihteeriksi!

Joroisten seurakunnassa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva

SEURAKUNTASIHTEERIN TEHTÄVÄ

Tehtävä täytetään viimeistään 10.1.2022 alkaen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävä avataan uudelleen haettavaksi, aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Seurakuntasihteerin työtehtäviin kuuluu mm. kirkkoherranviraston asiakaspalvelu- ja toimistotyöt, mm. kirkollisista toimituksista sopiminen, tilavarauksista huolehtiminen ja hautaustoimen toimistotehtävät. Lisäksi tehtäviin sisältyy avustaminen taloushallinnon tehtävien hoidossa sisältyen osto- ja myyntireskontran hoitamista.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen koulutus tai tutkinto. Arvostamme erityisesti alan työkokemusta ja taitoa kohdata ihmisiä. Ihmisten parissa viihtyminen edesauttaa työssä viihtymistä. Seurakuntasihteerin työpaikka on Joroisten seurakuntatalo (Joroistentie 3A). Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä tarvittaessa.

Peruspalkkaus KIRVESTES vaativuusryhmän 501 mukaan, minkä vähimmäispalkka on 2 301,95 €/kk. Toimeen valittavan tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsen.

Valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Kirkkoneuvostolle osoitetut kirjalliset hakemukset ja CV sekä videoesittely tulee toimittaa 7.12.2021 klo 10 mennessä Joroisten seurakunnan kirkkoherralle osoitteeseen anu.ylitolonen@evl.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkoherra Anu Ylitolonen, 040 836 9571 (myös whatsapp) ja talouspäällikkö Joonas Tolvanen, puh 040 849 5776, sposti joonas.tolvanen@evl.fi.

Haastatteluun kutsuttavia pyydetään varautumaan tulemaan haastatteluun viikolla 50, 14.12.2021. Kirkkoneuvosto suorittaa valinnan 21.12.2021.

Hae meille, odotamme sinua!