Kirkonkylän kerhotalo

Joroistentie 3 b , 79600 Joroinen

Kirkonkylän kerhotalolla kokoontuu seurakunnan erilaisia ryhmiä. Lisäksi tilaa käyttävät mm. partiolaiset.

Kirkonkylän kerhotalo on vuokrattavissa muistotilaisuuksia, syntymäpäiviä, ym. juhlia, sekä kokouksia varten. Tilaan mahtuu 30 henkilöä.

Kirkonkylän kerhotalon toisessa päädyssä sijaitsee papiston, kanttorin ja vastaavan lastenohjaajan toimistot sekä nuorisotoimisto.

Joroistentie 3 b, 79600 Joroinen

Grillausta ja kahvittelua kerhotalolla

Kaikille avoin ja maksuton tuokio, jossa tarjolla kahvia ja makkaraa. Tervetuloa mukaan! Valtioneuvoston ohjeiden mukaisesti yli 70-vuotiaita ja muita riskiryhmään kuuluvia kehotetaan välttämään fyysisiä kontakteja mahdollisuuksien mukaan. Pidetään siis turvavälit ja huolehditaan käsihygieniasta!

Joroistentie 3 b, 79600 Joroinen

Grillausta ja kahvittelua kerhotalolla