Joroistentie 3 a, 79600 Joroinen

Joroisten seurakuntatalo sijaitsee aivan Joroisten keskustassa. Seurakuntatalo on vuokrattavissa muistotilaisuuksia, syntymäpäiviä ym. juhlia, sekä kokouksia varten. Seurakuntatalolle mahtuu n.100 hlöä. Tilasta löytyy av-välineet ja laitoskeittiö.

Seurakuntatalolla palvelee Joroisten seurakunnan kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto. Lisäksi seurakuntatalolla on diakoniatyöntekijän toimisto ja kiinteistöväen työtilat.

Joroistentie 3 a, 79600 Joroinen

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa seurakuntatalolla diakoniatoimistolla torstaisin klo 9-11. Halutessasi voit varata muun tapaamisajan p. 040 574 5625.

Joroistentie 3 a, 79600 Joroinen

Kokkauskerho

Kokkauskerho kokoontuu seurakuntatalolla kerran kuussa. Kerhossa valmistetaan yhdessä lämmin ateria jälkiruokineen sekä leivotaan ja syödään lopuksi. Ruokatarvikemaksu 2€.