Joroisten kirkko

Pieksämäentie 1 , 79600 Joroinen

Joroisten kirkko

Joroisten kirkko palvelee seurakuntalaisia ja muita alueen asukkaita jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja konserttien järjestyspaikkana.

Tarkemman kirkon esittelyn voit lukea sivupalkista neljällä kielellä.

Joroisten kirkko on mukana Tiekirkko-ketjussa. Kirkko on avoinna 10.6.-20.8. tiistaista sunnuntaihin klo 11-16. Tervetuloa tutustumaan ja hiljentymään hetkeksi!

Pieksämäentie 1, 79600 Joroinen

Jumalanpalvelus

Tervetuloa jumalanpalvelukseen! Saarna ja liturgia Anu Ylitolonen, musiikki Tuula Teittinen-Kauhanen. Jumalanpalveluksessa noudatamme valtioneuvoston ja piispojen antamia turvallisuusohjeita. Turvaväleistä ja hygieniasta huolehtiminen on jokaisen tehtävä. Tulethan siis mukaan ainoastaan terveenä. Riskiryhmäläisiä kehotetaan valtioneuvoston ohjeiden mukaisesti välttämään fyysisiä kontakteja.

Pieksämäentie 1, 79600 Joroinen

Jumalanpalvelus