Tiedote Joroisten seurakunnan toiminnasta 4.3.2022 alkaen

4.3.2022 12.59

Itä-Suomen aluehallintovirasto on 3.3.2022 ilmoittanut, että Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntien alueella tilojen terveysturvallista käyttöä koskevat määräykset jatkuvat 20.3.2022 asti ja tartuntatautilain yleiset hygieniavaatimukset 30.6.2022 asti. (tiedote 3.3.2022)

Joroisten seurakunnan toiminnassa tämä tarkoittaa seuraavaa:
1)    Jumalanpalvelukset toimitetaan sunnuntaisin kirkossa klo 10 siten, että kirkko on jaettu käytävien rajaamiin lohkoihin. Seurakuntalaisia pyydetään asettumaan turvavälein siihen lohkoon, mikä on lähinnä heidän käyttämäänsä ulko-ovea. Seurakuntalaiset voivat osallistua jumalanpalveluksiin myös osoitteessa www.facebook.com/joroistenseurakunta.
2)    Seurakunnan eri-ikäisten kokoava toiminta jatkuu suunnitellusti.
3)    Kirkolliset toimitukset toteutetaan terveysturvallisuutta noudattaen ja yhdessä asianosaisten kanssa järjestelyistä sopien.
4)    Kaikessa seurakunnan toiminnassa, kokouksissa ja kirkollisissa toimituksissa noudatetaan mahdollisimman hyvää terveysturvallisuutta. Osallistua voi vain terveenä ja oireettomana.
5)    Seurakunta suosittelee kaikille aikuisille maskien käyttöä.
6)    Seurakunnan tiloja annetaan ulkopuolisille toimijoille käyttöön sovitusti.

Mahdollisista muutoksista tiedotetaan seurakunnan kotisivuilla ja Facebook-sivuilla sekä WhatsApp-ryhmien kautta.

Joroisten seurakunnan työntekijät ovat kaikkia joroislaisia varten. Työntekijät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostitse. Kirkkoherranvirastossa vastataan puhelimeen ja sähköpostiin ma-ke klo 9-12. Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot löytyvät seurakunnan kotisivuilta www.joroistenseurakunta.fi. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Maailman tilanne on elänyt monella tavalla viime päivien aikana. Yhä tärkeämmäksi on muodostunut keskinäinen huolenpito ja vastuunkanto toinen toisistamme. Nyt on syytä huolehtia siitä, että kukaan ei jää yksin ja jokaisella on mahdollisuus jakaa mielessä olevia tunteita ja ajatuksia. Pidetään siis huolta! Yhdessä olemme vahvimmat. Saamme luottaa myös siihen, että Jumala pitää meistä huolen. Emme koskaan ole yksin.
"Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa." VK 397

Siunausta jokaiseen päivään! Kevään kasvava valo tuokoon päiviimme luottamusta ja myös iloa. Jumala antakoon meille kaiken keskellä voimia, rohkeutta ja luottamusta tulevaan.

Anu Ylitolonen
Joroisten seurakunta