Uutislistaukseen

Lions Club Varkaus Koskenniemen ensimmäinen varapresidentti Ilpo Vellonen ja hallituksen jäsen Kari Valve l... Lions Club Varkaus Koskenniemen ensimmäinen varapresidentti Ilpo Vellonen ja hallituksen jäsen Kari Valve luovuttavat 650 euron lahjakirjan Joroisten seurakunnan diakoniatyöntekijä Maria Ruskavaaralle.

Leijonat tekivät lahjoituksen lasten ja nuorten hyväksi

8.12.2021 10.52

Lions Club Varkaus Koskenniemi lahjoitti 7.12.2021 Joroisten seurakunnan diakoniatyölle 650 euroa käytettäväksi lasten ja nuorten auttamiseen.

Lions Club eli tuttavallisemmin Leijonat on yksi maailman suurimmista palvelujärjestöistä. Tunnuslauseensa We serve – me palvelemme mukaisesti se haluaa auttaa ja palvella siellä, missä apua eniten tarvitaan.

Joroisten seurakunnalle tehdyn lahjoituksen varat kerättiin marraskuussa järjestetyn kirkkokonsertin avulla. Joroisten kirkossa järjestetyssä konsertissa esiintyivät Aimo Karinen ja Jouko Takala.

Joroisissa ei tällä hetkellä toimi omaa Lions Clubia, mutta Lions Club Varkaus Koskenniemen toimijat toivottavat kaikki Lions-toiminnasta kiinnostuneet joroislaiset mukaan heidän toimintaansa. Lions-toiminta on avointa sekä naisille että miehille.