Päivitetty tiedote Joroisten seurakunnan toiminnasta poikkeusoloissa

19.3.2020 11.01

Koronaviruksen aiheuttama uusi tilanne haastaa meitä kaikkia tarkastelemaan nykyhetkeä ja tulevaisuutta uusin silmin. Tärkeää on tässä hetkessä pitää huolta toinen toisistamme ja vaalia toivoa. Jumala on luvannut kulkea kanssamme.

Koronavirus on aiheuttanut monenlaista huolta ja monenlaisia muutoksia viime aikoina. Kirkkohallituksen ja valtioneuvoston antamiin poikkeusajan ohjeisiin perustuen Joroisten seurakunnan kokoava toiminta on nyt tauolla. Kirkolliset toimitukset järjestetään asianomaisten kanssa sopien. Kirkollisissa toimituksissa noudatetaan ohjetta 10 hengen maksimimäärästä. Hautajaisiin lähiomaiset voivat osallistua, vaikka osallistujamäärä olisi suurempi. Sairaana kirkollisiin toimituksiin ei kuitenkaan tule osallistua.

Jumalanpalveluksiin seurakuntalaisia kehotetaan osallistumaan television, radion ja internetin välityksellä. Joroisten kirkosta rukoushetket tuotetaan sunnuntaisin klo 10 seurakunnan Facebook-sivuille. Pieniä lyhythartauksia tuotetaan muina viikonpäivinä. Lyhythartaudet ovat nähtävissä seurakunnan Facebook-sivuilla ja niitä jaetaan myös whatsappin kautta. Joroisten kirkko ei ole avoinna yleisölle tänä poikkeusaikana.

Joroisten seurakunnan työntekijät ovat joroislaisia varten. Työntekijät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostitse. Kirkkoherranvirastossa vastataan puhelimeen ja sähköpostiin ma-ke klo 9-12.
Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot löytyvät seurakunnan kotisivuilta www.joroistenseurakunta.fi.
Työntekijät ovat sinua varten. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

"Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa." VK 397

Siunausta ja voimia juuri sinulle.

Anu Ylitolonen
Joroisten seurakunta