Arkiateria

Arkiateria Seurakuntatalo

Arkiateria seurakuntatalolla kerran kuussa. Aterian hinta 2€, halutessasi voit maksaa enemmän. Emännän avuksi ruuanlaittoon voi ilmoittautua p. 040 763 1384, apulaisille ateria on ilmainen.

Kammari

Kammarin iltapäiväkahvit

Kaikille avoimet ja maksuttomat Kammarin iltapäiväkahvit klo 13 - tuokio yhdessä kahvikupin ääressä. Tervetuloa!

Kammari

Kahvila Kahvikammari

Myynnissä hernekeittoa (myös mukaan ostettavaksi) ja pannaria! Kahvila Kahvikammarissa on tarjolla myös kahvia ja tuoreita leivonnaisia. Yhteisvastuun hyväksi myynnissä myös kestokasseja kauniissa kuoseissa! Tule ostamaan omasi. Tervetuloa!

Yhteisvastuun talvitapahtuma

Mukavaa ohjelmaa sisällä ja ulkona. Hirnuvan hevosen vankkuriajelua. Kahvio ja makkaraa grillistä. Täytettyjä laskiaispullia myynnissä, myös kotiin ostettavaksi. Kaikki mukaan kivaa talvipäivää viettämään!