Kahvila kahvikammari

Kahvila kahvikammari

Kahvila Kahvikammarissa tarjolla kahvia ja tuoreita leivonnaisia. Myynnissä riisipuuroa paikan päällä nautittavaksi tai mukaan ostettavaksi. Lauletaan yhdessä jouluisia lauluja klo 12. Myynnissä lapasia, villasukkia ja joulukortteja. Tervetuloa! Tuotto ohjataan vähävaraisten joroislaisten hyväksi.

Kammari

Kahvila Kahvikammari

Kahvila Kahvikammarissa on tarjolla kahvia ja tuoreita leivonnaisia. Kahvilan tuotto ohjataan Yhteisvastuulle. Tervetuloa!

Kammari

Kahvila Kahvikammari

Kokkauskerho

Kokkauskerho kokoontuu seurakuntatalolla kerran kuussa. Kerhossa valmistetaan yhdessä lämmin ateria jälkiruokineen sekä leivotaan ja syödään lopuksi. Ruokatarvikemaksu 2€.