Kahvila kahvikammari

"Syksyn satoa" -myyjäiset; myynnissä mm. mehuja ja säilykkeitä. Tarjolla kasvissosekeittoa paikan päällä nautittavaksi tai kotiin vietäväksi. Ja tietenkin myös kahvia ja tuoreita leivonnaisia! Tervetuloa! Tuotto ohjataan vähävaraisten joroislaisten hyväksi.

Seurakuntamaja

Majailtapäivä

Kaikille avoin ja maksuton parituntinen seurakuntamajan kauniissa ympäristössä. Tarjolla kahvia, mahdollisuus paistaa makkaraa ja saunoa.

Arkiateria

Tervetuloa lounastamaan yhdessä! Hinta 2€. Emännän avuksi voi ilmoittautua p. 040 763 1384, apulaisille ateria on ilmainen.

Kahvila kahvikammari

Kahvila Kahvikammari avautuu jälleen kesätauon jälkeen. Tarjolla on kahvia ja tuoreita leivonnaisia! Lauletaan yhdessä syksyisiä lauluja. Tervetuloa! Tuotto ohjataan vähävaraisten joroislaisten hyväksi.