Pääsiäismyyjäiset Kammarissa

Pääsiäismyyjäiset Kammarissa Kammari

Pääsiäismyyjäiset; myynnissä pääsiäisleivonnaisia sekä -koristeita klo 12-15. Tuotto Yhteisvastuukeräykselle.

Palvelutalo Mansikkapaikka, Sairaalatie 3, Joroinen

Kirkon ulkomaanavun yhteyshenkilön vierailu

Kirkon ulkomaanavun yhteyshenkilö Tiina Taavitsainen kertomassa tutustumismatkastaan Keniaan ja kuinka Yhteisvastuukeräyksen tuotto menee perille avustuskohteisiin. Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus omakustanteiseen kahvitteluun.

Kammari

Vappumyyjäiset Kammarissa

Vappumyyjäiset Kammarissa; myynnissä simaa (voi tuoda oman astian mukana) ja munkkeja Yhteisvastuun hyväksi. Onnenpyörä-arpajaiset! Laita hauska vappuhattu päähäsi ja tuo se näytille Kahvikammariin!

Joroisten tori, Mutalantie 2

Iltatori

Seurakunnan iltatorivuorolla luvassa: myynnissä lettuja ja makkaraa, eläinystäviä ihasteltavina ja rapsuteltavina, yhteislaulua. Arpajaiset - hyviä palkintoja (mm. kylpylä- ja aterialippuja)! Tapahtuman tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykselle.