Kahvila Kahvikammarin elonkorjuumarkkinat

Kahvila Kahvikammarin elonkorjuumarkkinat Kammari

Kahvikammari avaan ovensa jälleen, tervetuloa elonkorjuumarkkinoille!

Tervetuloa kahvila Kahvikammariin Koskentielle!

Syyskauden avajaisissa tarjolla syksyn satoa, kahvilan herkkuja ja arpajaiset elonkorjuumarkkinoiden merkeissä.

* * *

Kahvikammarissa vapaaehtoiset emännät ja isännät vastaanottavat leivonnaisten, kahvin ja teen kanssa kahvilaan poikkeavat. Kahvikammarista löytyy pieni myyntipiste, jossa on vaihtuva valikoima myytävää. Lisäksi sieltä löytyy villasukkakori, johon kuka vain voi tuoda ehjiä ja puhtaita villasukkia tai -lapasia ja niitä tarvitseva voi ottaa korista itselleen lämmikkeet mukaansa.

Kahvikammarissa voit lueskella lehtiä, tarinoida muiden kanssa tai vaikka tulla oman käsityön kanssa istumaan aikaa. Kahvikammari on avoinna ihan jokaiselle.

Kahvikammarin syyskauden tuotto ohjataan diakoniatyön kautta joroislaisten apua tarvitsevien joulumuistamisiin ja Yhteisvastuukeräykselle.

Olet lämpimästi tervetullut kahvila Kahvikammariin!

Kammari

Kahvila Kahvikammari

Kahvikammarissa tarjolla kahvilan herkkuja ja mukavaa juttuseuraa.

Kokkauskerho

Tule mukaan kokkailemaan ja syömään yhdessä!

Diakoniatyöntekijä tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa.