Seurakuntaretki Joensuuhun

Seurakuntaretki Joensuuhun

Retkellä tutustumme Pohjois-Karjalan museoon Hilmaan, Taitokortteliin sekä Joensuun kirkkoon.

Seurakuntaretkelle Joensuuhun lähdemme keskiviikkoaamuna Joroisten torilta klo 8. Joensuussa tutustumme sekä oppaan avulla että itsenäisesti Pohjois-Karjalan museoon Hilmaan sekä Taitokortteliin, missä myös syömme keittolounaan. Vierailemme lisäksi Joensuun kirkossa, missä vietämme hartaushetkeä.

Paluu Joroisiin on klo 19 mennessä. Osallistumismaksu retkelle on 25€/henkilö sisältäen kuljetuksen, lounaan, sisäänpääsyn ja opastuksen retkikohteisiin. Sitova ilmoittautuminen ja ruokarajoitteet 18.6. mennessä p. 040 574 5625 tai hanna.kytola@evl.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan retkelle!

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa seurakuntatalossa.

Pieksämäki

Näkövammaisten retkipäivä Pieksämäelle

Retkikohteina kirkko, Vaalijalan aistialttari, Pöyhölän pappila ja Gospel Äijät ja Lady -musiikkituokio.