Diakoniapäivystys Seurakuntatalo

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa seurakuntatalossa.

Elämässä voi tulla eteen vastoinkäymisiä, kuten ihmissuhdevaikeuksia, surua, sairautta, rahahuolia ja työttömyyttä. Asioiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin.

Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella kaikista mahdollisista asioista. Diakoniatyöntekijää sitoo vaitiolovelvollisuus, joten voit keskustella vaikeistakin asioista. Päivystysajan ulkopuolelle voimme varata myös muun ajan tapaamiselle.

Seurakunnan diakoniatyöllä on mahdollisuus avustaa taloudellisesti akuutissa hätätilanteessa. Talousongelmissa on hyvä olla ensin yhteydessä Kelaan, kunnan sosiaalitoimistoon tai velkaneuvojaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Pieksämäki

Näkövammaisten retkipäivä Pieksämäelle

Retkikohteina kirkko, Vaalijalan aistialttari, Pöyhölän pappila ja Gospel Äijät ja Lady -musiikkituokio.