Kahvila Kahvikammarin Pääsiäiskihhaus

Kahvila Kahvikammarin Pääsiäiskihhaus Kammari

Kahvilassa tarjolla tuoreita leivonnaisia ja mukavia juttukavereita.

Kahvikammarissa voit viivähtää hetkisen kahvitellen, tavaten muita, lehtiä lueskellen tai vaikkapa villasukkaa neuloen. Halutessasi voit ottaa oman käsityön mukaasi.

Kahvilan vapaaehtoiset emännät ja isännät leipovat herkulliset kahvileivät ja keittelevät kahvit ja teet kahvilaan poikkeaville. Kahvikammarissa on silloin tällöin teemapäiviä, joista ilmoitetaan erikseen. Kahvilassa on myynnissä leivonnaisten lisäksi vaihtuva valikoima pientavaraa ja käsitöitä.

Pääsiäiskihhauksen myyjäisissä tarjolla leivonnaisia ruisleivästä pikkuleipiin ja pääsiäisruohoasetelmiin, virpomavitsa-askartelua ja kahvilan herkkuja. Pääsiäismunan tarina klo 12.

Kahvikammarin kevätkauden tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykselle.

Lämpimästi tervetuloa kahvila Kahvikammariin!

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa seurakuntatalossa.

Pieksämäki

Näkövammaisten retkipäivä Pieksämäelle

Retkikohteina kirkko, Vaalijalan aistialttari, Pöyhölän pappila ja Gospel Äijät ja Lady -musiikkituokio.