Kahvila Kahvikammari

Kahvila Kahvikammari Kammari

Tule herkuttelemaan kahvilaan ja tapaamaan tuttuja!

Kahvilan vapaaehtoiset emännät ja isännät leipovat herkulliset kahvileivät ja keittelevät kahvit ja teet kahvilaan poikkeaville. Kahvikammarissa on silloin tällöin teemapäiviä mm. yhteislaulujen, papin päivän ja tuolijumpan merkeissä. Lisäksi kahvilassa on myynnissä leivonnaisten lisäksi vaihtuva valikoima pientavaraa ja käsitöitä.

Kahvikammarin tuotto ohjataan diakoniatyön kautta joulun ajan muistamisiin Joroisissa.

Lämpimästi tervetuloa kahvila Kahvikammariin!

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa seurakuntatalossa.

Pieksämäki

Näkövammaisten retkipäivä Pieksämäelle

Retkikohteina kirkko, Vaalijalan aistialttari, Pöyhölän pappila ja Gospel Äijät ja Lady -musiikkituokio.