Kahvila Kahvikammari

Kahvila Kahvikammari Kammari

Poikkea kahvila Kahvikammariin herkuttelemaan leivonnaisilla ja jäätelöllä sekä tapaamaan muita!

Kesä-heinä-elokuussa Kahvikammari on avoinna perjantaisin klo 10-14. Kahvikammarin vapaaehtoiset emännät ja isännät tarjoilevat leipomiaan herkkuja ja keittelevät kahvit kahvilaan poikkeaville. Kesäaikana Kahvikammarissa myydään myös jätskiä! Leivonnaisia on mahdollista ostaa myös mukaan.

Kahvikammarin tuotto ohjataan lyhentämättömänä diakoniatyön kautta avustustoimintaan Joroisissa.

Tervetuloa herkuttelemaan ja tapaamaan muita kahvila Kahvikammariin!

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa seurakuntatalossa.

Pieksämäki

Näkövammaisten retkipäivä Pieksämäelle

Retkikohteina kirkko, Vaalijalan aistialttari, Pöyhölän pappila ja Gospel Äijät ja Lady -musiikkituokio.