Seurakuntauutiset

”Itä-Suomen Aluehallintovirasto kieltää kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Määräys on voimassa 22.2.2021 saakka.”

Tästä johtuen seurakunnan toimintaa käynnistellään hiljalleen ja asiasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Jumalanpalvelukset toimitetaan kirkossa ilman paikalla läsnäolevaa seurakuntaa. Seurakuntalaiset voivat osallistua jumalanpalveluksiin netin välityksellä osoitteessa www.facebook.com/joroistenseurakunta.

Jumalanpalvelukset lähetetään seuraavan kerran su 24.1. klo 10 ja su 31.1. klo 10.

Naisten lenkkipiiri ma 25.1. klo 17. Yhteislähtö kirkonkylän kerhotalolta. Ei iltateetä.

Raamattupiiri ti 26.1. klo 13 srk-talossa. Markus 9.

Perheiden sunnuntai su 31.1 klo 10 Kuvansin toimitilassa. Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona Tertulle.

Kirkolliset toimitukset toteutetaan varovaisuutta noudattaen ja yhdessä asianosaisten kanssa asiasta sopien. Sairaana tai oireisena kirkollisiin toimituksiin ei tule osallistua.

Kaikissa tilaisuuksissa, kokouksissa ja kirkollisissa toimituksissa noudatetaan hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä. Seurakunta suosittelee maskien käyttöä.

Vaikka elämme poikkeuksellista aikaa, kenenkään ei pidä jäädä yksin. Seurakunnan työntekijät ovat sinua varten! Ota rohkeasti yhteyttä! Yhteystiedot löytyvät seurakunnan kotisivuilta www.joroistenseurakunta.fi

Siunattua alkanutta vuotta ja hyvän Jumalan huolenpitoa!

Armossa ja Sanassa
yhdessä tässä ajassa