Seurakuntauutiset

#ihmisoikeuskellot soivat YK:n päivänä, la 24.10. klo 12. Suomen Ekumeeninen Neuvosto on haastanut seurakunnat soittamaan kirkonkelloja ihmisoikeuksien puolesta. Mitä useampi seurakunta on mukana, sitä kuuluvampi on äänemme ihmisoikeuksien puolesta.

Messu su 25.10. klo 10 kirkossa. Saarna nimikkolähetti Olli Pitkänen Suomen Lähetysseurasta. Messun jälkeen syksyn sadon lähetyslounas srk-talolla. Vapaaehtoinen maksu. Mukana Olli Pitkänen. Tervetuloa kuulemaan kuulumisia Mekong-alueelta!

Pyhis su 25.10. klo 10 kirkonkylän kerhotalossa.

Kairos-ilta ma 26.10. klo 17 srk-talossa. Kuvia ja kuulumisia Pyhätunturin Kairosmajalta. Mukana Timo Ylitalo Kansan Raamattuseurasta.

Naisten lenkkipiiri ma 26.10. klo 17. Noin tunnin lenkki, jonka jälkeen iltatee.

Raamattupiiri ti 27.10. klo 13 srk-talossa.

Miestenpiiri ke 28.10. klo 15 Myrskylyhdyssä.

Pyhäinpäivän iltakirkko la 31.10. klo 18 kirkossa. Sytytetään kaikkien edellisen pyhäinpäivän jälkeen kuolleiden rukouskynttilät.

Messu su 1.11. klo 10 kirkossa. Saarna Kyösti Korppi Lähetysyhdistys Kylväjästä. Messun jälkeen pystykahvit ja lähetystilaisuus kirkossa, mukana Miikka ja Sofia Korppi Lähetysyhdistys Kylväjästä.

Perheiden sunnuntai 1.11. klo 10-12 Kuvansin toimitiloissa. Askarrellaan ja ruokaillaan yhdessä.

Kristittyjen yhteinen rukous ma 2.11. klo 17 srk-talossa.

Ikäihmisten yhteiset päiväkahvit ti 3.11. klo 13 srk-talossa.

Diakonialounas ke 4.11. klo 11-13 srk-talossa. Hinta 2 €.

www.joroistenseurakunta.fiwww.facebook.com/joroistenseurakunta ja YouTube: Joroisten seurakunta

Tulethan toimintaan mukaan vain terveenä!

Armossa ja Sanassa
yhdessä tässä ajassa