Seurakuntauutiset

Armossa ja Sanassa
yhdessä tässä ajassa

Kahvila Kahvikammari avoinna perjantaisin klo 11-15. Myynnissä kahvia ja tuoreita leivonnaisia.

Messu su 26.1. klo 10 kirkossa.

Perheitten sunnuntai 26.1. klo 10-12 Kuvansin toimitiloissa. Yhdessäoloa, mukavaa tekemistä ja keittolounas.

Konsertti su 26.1. klo 14 kirkossa. Soittava ja laulava Lavrenchukin perhe. Vapaa pääsy, käsiohjelma 5 €.

Tänä vuonna 70- ja 80 v. täyttävien ja täyttäneiden syntymäpäiväjuhla su 26.1. Konsertti klo 14 kirkossa ja sen jälkeen kahvit srk-talossa.

Kuvansin raamattu- ja lähetyspiiri ma 27.1. klo 13 Kuvansin toimitiloissa.

Naisten lenkkipiiri ma 27.1. Yhteislähtö Kammarilta klo 17. Tunnin lenkki ulkona ja sen jälkeen iltatee ja hartaus Kammarissa.

Raamattupiiri ti 28.1. klo 13 Koskentien tiloissa. Tervetuloa mukaan!

Kynttilänpäivän messu su 2.2. klo 10 kirkossa. Maija Voutilaisen virkaanasettaminen, toimittaa lääninrovasti Teppo Ritari. Yhteisvastuukeräyksen avaus. Rippikoululaiset mukana.  Messun jälkeen Maijan tulojuhla srk-talossa; ateria, vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuukeräykselle.

Kristittyjen yhteinen rukous ma 3.2. klo 17 srk-talossa.

Kokkauskerho ti 4.2. klo 9 srk-talossa. Kerhossa kokataan, leivotaan ja nautitaan sitten aikaansaannokset. Tarvikemaksu 2 €. Tervetuloa kokkailemaan yhdessä!

Lähetyspiiri ti 4.2. klo 13 Koskentien tiloissa. Tervetuloa mukaan!

Arkiateria ke 5.2. klo 11 srk-talossa. Hinta 2€, saa maksaa enemmänkin omantunnon mukaan.

Arpajaisvoittoja Yhteisvastuun hyväksi järjestettäviin arpajaisiin otetaan vastaan. Palkinnot voi toimittaa srk-talolle tai Kahvikammariin. Arpajaisia on 23.2., 9.4. ja 30.4. sekä iltatorilla toukokuussa.

Tervetuloa mukaan tilaisuuksiin!

www.joroistenseurakunta.fi

Kirkkoherranviraston aukioloajat:

Ma, ti, ke klo 9-12, to-pe suljettu. Muina aikoina sopimuksen mukaan.