Tule meille seurakuntamestariksi!

Joroisten seurakunnassa on haettavana

SEURAKUNTAMESTARIN TEHTÄVÄ

Tehtävä täytetään viimeistään 15.12.2021 alkaen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Seurakuntamestarin työtehtäviin kuuluu jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnan tilaisuuksien käytännön
järjestelyjen hoitaminen sekä kiinteistöjen sisä- ja osittain ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen. Tehtäviin kuuluu myös muita kiinteistötoimen palveluiden osa-alueiden tehtäviä, kuten hautausmaanhoitajan ja emännän sijaistamista.

Seurakuntamestari toimii laaja-alaisesti asiakas- ja huoltopalvelutehtävissä seurakunnan eri kiinteistöissä. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan kirkollisten toimitusten sekä sakraalitilojen hoidon tuntemusta. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatyötä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää joustavuutta, sopeutumiskykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Seurakuntamestari työskentelee tiiviissä yhteistyössä seurakuntalaisten ja seurakunnan työntekijöiden kanssa. Käytössämme on sähköinen varausjärjestelmä sekä ostolaskujen sähköinen kierrätysohjelma, joten tietotekniikan perustaidot ovat välttämättömät.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen koulutus tai tutkinto. Seurakuntamestarin työpaikka on Joroisten seurakuntatalo (Joroistentie 3A). Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Peruspalkkaus KIRVESTES vaativuusryhmän 403 vähimmäispalkan mukaan, 2 176,55 €/kk. Toimeen valittavan tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Kirkkoneuvostolle osoitetut kirjalliset hakemukset ja CV sekä videoesittely tulee toimittaa 2.11.2021 klo 16 mennessä Joroisten seurakunnan talouspäällikölle osoitteeseen joonas.tolvanen@evl.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Joonas Tolvanen, 040 849 5776 (myös WhatsApp),  joonas.tolvanen@evl.fi  ja kirkkoherra Anu Ylitolonen, 040 836 9571 (myös WhatsApp).

Haastatteluun kutsuttavia pyydetään varautumaan tulemaan haastatteluun viikolla 46, 15.11.2021. Kirkkoneuvosto suorittaa valinnan 30.11.2021.

Hae meille, odotamme sinua!