Haemme 18 vuotta täyttäneitä kausityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen kesälle (touko-syyskuu) 2022 seurakuntamme hauta- ja puistoalueiden kunnossapitoon.

Palkkaamme seurakuntaamme kausityöntekijöitä ajalle 2.5.-30.10.2022.

Kausityöntekijän työtehtäviin kuulu mm. huolehtia viikoittaisista hautojen- ja hautausmaan yleishoitotehtävistä. Pääasiallisena tehtävänä on kesähoitokauden aikana hoitaa ne yksityiset haudat, jotka on annettu seurakunnalle hoidettaviksi. Hautojen hoitoon kuuluu mm. keväällä kukkapenkin kunnostus, kesällä kukkien istutus, kastelu, lannoitus ja rikkakasvien kuihtuneiden kukkien poistaminen. Hautausmaiden yleishoitoon kuuluu mm. haravointi, rikkakasvien kitkentä, hiekkakäytävien kunnossapito ja nurmikoiden leikkaus. Lisäksi tehtäviin kuuluvat hautausmaalla asioivien palvelu ja neuvonta. Yhden kausityöntekijän työ painottuu konetyöhön sekä haudankaivuu- ja peittotyössä avustamiseen.

Edellytämme hakijalta kykyä fyysiseen ulkotyöhön, reippautta, positiivisuutta ja täsmällisyyttä sekä valmiutta omaisten kohtaamiseen. Arvostamme alan koulutusta, työkokemusta sekä pienkoneiden käyttötaitoa.

Tarjoamme positiivisen ilmapiirin, viihtyisän työympäristön kauniissa miljöössä sekä monipuolisia työtehtäviä.

Tehtävän peruspalkka on 1 783,47 €/kk (KirVESTES, vaativuusryhmä 301). Aiemman työkokemuksen perusteella voidaan lisäksi maksaa kokemuslisää.

Hae viimeistään 14.2. klo 15. Haastattelut tehtäviin järjestetään hakuajan päättymisen jälkeen, ja valinnat tehdään mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa
hautausmaanhoitaja Reijo Paintola, puh 040 518 0707 tai reijo.paintola@evl.fi

Hakemus kausityöntekijäksi

Seurakunta palkkaa seurakunnan hautausmaiden hoitoon kesälle 2022 kausi- ja kesätyöntekijöitä. Hakuaika mainittu ilmoituksessa, hae pian! Hakemuksia voidaan käydä läpi jo hakuaikana.

Hakemuksen tietosuojaseloste löytyy TÄSTÄ

Tähän voit kirjoittaa aiemmasta työkokemuksestasi