Diakoniatyöntekijän viransijaisuus
Joroisten seurakunta

Tule meille diakoniatyöntekijäksi!
Joroisten seurakunnassa avautuu diakoniatyöntekijän sijaisuus ajalle 1.11.2023-30.4.2024.
Viransijaisuutta täytettäessä huomioidaan diakoniatyöntekijät, alalle opiskelevat ja muut kirkon työstä kiinnostuneet. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kirkon tehtävän, seurakuntatyön ja diakoniatyön tuntemusta.


Diakoniatyöntekijän tehtävänä on hoitotyössä, sosiaalityössä ja sielunhoidossa käytettävin keinoin kaikenlaisen kärsimyksen lieventäminen ja poistaminen sekä ihmisten kokonaisvaltainen auttaminen ja hoitaminen.
Joroisten seurakunta on yhden diakoniatyöntekijän seurakunta. Valitulta odotetaan oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.


Tehtävän peruspalkka vaativuusryhmän 503 mukaan 2732,76€/kk +- mahdolliset kokemuslisät. Mikäli sijaisella ei ole tehtävään vaadittavaa tutkintoa, huomioidaan palkkauksessa epäpätevyysvähennys -5%. Sijaisuuteen valittavan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen ja hänen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään. Lisäksi sijaisuuteen valittavalla tulee olla oma auto käytössään. Koeaika on yksi (1) kuukausi.
Seurakunta tarjoaa valitulle työpaikan mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden koulutukseen työn ohessa sekä työterveyshuollon. Etätyö diakoniatyössä ei pääasiassa ole mahdollista.


Hakemukset, CV ja videoesittely on osoitettava Joroisten seurakunnan kirkkoherralle pe 6.10.2023 klo 12 mennessä osoitteeseen Joroisten seurakunta, Joroistentie 3A, 79600 Joroinen tai sähköpostitse anu.ylitolonen@evl.fi. Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun ti 10.10.2023 paikan päällä Joroisissa. Päätös sijaisuuteen valittavasta tehdään pikimmiten haastattelujen jälkeen.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Anu Ylitolonen puh. 040 836 9571 sekä diakoniatyöntekijä Maria Ruskavaara puh. 040 574 5625.
 

diakonian sijaisuuden hakuilmoitus