Etsitkö tilaa kokoukselle, koulutukselle tai perhejuhliin?

5.1.2018 15.43

Joroisten kirkko

Joroisten seurakunnan tilat ovat vuokrattavissa kokous- ja koulutuskäyttöön sekä erilaisia perhejuhlia varten.

Joroisten seurakunnan seurakuntatalo on vuokrattavissa kokous- ja koulutuskäyttöön sekä erilaisia perhejuhlia varten ympäri vuoden. Seurakuntasalissa on tilaa 100 hlölle. Keittiöstä löytyy suurtalouskeittiövarustus ja astiat. Seurakuntasalissa on käytössä videotykki.

Joroisten seurakunnan kerhotalo on vuokrattavissa kokous- ja koulutuskäyttöön sekä erilaisia perhejuhlia varten ympäri vuoden. Kerhotalolla on tilaa noin 30 hlölle. Keittiöstä löytyy astiat ja ruoanvalmistusvalmius.

Joroisten seurakunnan seurakuntamaja on vuokrattavissa touko-lokakuussa perhejuhlia, leirikouluja ja rippikouluja varten. Seurakuntamajalla on tilaa 40 hlölle. Keittiöstä löytyy suurtalouskeittiövarustus ja astiat. Seurakuntamajalla on mahdollista yöpyä ja saunoa rantasaunassa.

Lisätietoja tilojen vuokraamisesta saa kirkkoherranvirastosta, joroisten.seurakunta@evl.fi, 040 531 9707.

Tilojen esittelyt löytyvät täältä.