Ullasta uusi nimikkolähetti!

25.10.2016 11.04

Vihdin_Lahetysjuhlat_Ulla_Tuovinen_Marjatta_Kosonen_THUMB.jpg
Joroisten seurakunnan kirkkoneuvosto on päättänyt kokouksessaan 24.10.2016 valita Ulla Tuovisen seurakunnan uudeksi nimikkolähetiksi.
Ulla on lähtenyt Hongkongiin syyskuussa 2016. Hänen suunniteltu työkauden kesto on 24 kuukautta. Hänen tehtävänä on toimia alueellisena kirkollisen työn koordinaattorina kiinalaistyön alueella, Hongkongissa, Manner-Kiinassa ja Taiwanilla.…

Ulla syntynyt Joroisissa ja asuu tällä hetkellä Helsingissä. Hän on koulutukseltaan musiikin maisteri (1995). Ulla on toiminut aiemmin kirkkomusiikin kouluttajana (2014-) ja musiikin asiantuntijana (2001–2004) Kirkkohallituksessa.

Ullan työkauden alkuun kuuluu Kiinan kielen opinnot työn ohessa, jotta hän pystyy työskentelemään paikallisten työntekijöiden kanssa.

Ullan omin sanoin: "Olen koulutukseltani musiikinopettaja ja kanttori. Kanttorin töitä olen tehnyt useissa seurakunnissa lähinnä Mikkelin hiippakunnan alueella. Vuodesta 2001 alkaen olen ollut kirkkohallituksessa tukemassa seurakuntien työtä erityisesti musiikin ja jumalanpalveluselämän kysymyksissä. Viime vuosina koulutusten järjestäminen ja toteuttaminen on ollut keskeistä työssäni. Työn tavoitteena on ollut tukea seurakuntien työntekijöitä niin, että he pystyvät tekemään työtään parhaalla mahdollisella tavalla. Intensiivistä työtä on tasapainottamassa pyrkimys hengen ja ruumiin liikuttamiseen lukemisen ja liikunnan avulla.”

Muistetaan Ullaa ja hänen työtään rukouksin.