Seurakuntaretki Joensuuhun

Seurakuntaretki Joensuuhun

Retkellä tutustumme Pohjois-Karjalan museoon Hilmaan, Taitokortteliin sekä Joensuun kirkkoon.

Seurakuntaretkelle Joensuuhun lähdemme keskiviikkoaamuna Joroisten torilta klo 8. Joensuussa tutustumme sekä oppaan avulla että itsenäisesti Pohjois-Karjalan museoon Hilmaan sekä Taitokortteliin, missä myös syömme keittolounaan. Vierailemme lisäksi Joensuun kirkossa, missä vietämme hartaushetkeä.

Paluu Joroisiin on klo 19 mennessä. Osallistumismaksu retkelle on 25€/henkilö sisältäen kuljetuksen, lounaan, sisäänpääsyn ja opastuksen retkikohteisiin. Sitova ilmoittautuminen ja ruokarajoitteet 18.6. mennessä p. 040 574 5625 tai hanna.kytola@evl.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan retkelle!

Kirkonkylän kerhotalo

Pöydän antimia ja yhdessäoloa

Kaikille avoin kohtaamispaikka pöydän antimien ja yhdessäolon merkeissä.

Seurakuntamaja

Majailtapäivä

Kaikille avoin kohtaamispaikka.

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa seurakuntatalossa.