Kahvila Kahvikammarin vappukirmaus

Kahvila Kahvikammarin vappukirmaus Kammari

Vappuherkkuja, grillimakkaraa, hattaraa ja hyvää seuraa: tervetuloa!

Kahvikammarin vappukirmauksessa aloitellaan vappua ja avataan kevättä! Kahvilan herkkutarjonnan lisäksi myytävänä on hattaraa, grillimakkaraa ja leivonnaisia.

* * *

Kahvikammarissa voit viivähtää hetkisen kahvitellen, tavaten muita, lehtiä lueskellen tai vaikkapa villasukkaa neuloen. Halutessasi voit ottaa oman käsityön mukaasi.

Kahvilan vapaaehtoiset emännät ja isännät leipovat herkulliset kahvileivät ja keittelevät kahvit ja teet kahvilaan poikkeaville. Kahvikammarissa on silloin tällöin teemapäiviä, joista ilmoitetaan erikseen. Kahvilassa on myynnissä leivonnaisten lisäksi vaihtuva valikoima pientavaraa ja käsitöitä

Kahvikammarin kevätkauden tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykselle.

Lämpimästi tervetuloa kahvila Kahvikammariin!

Seurakuntamaja

Juhannusjuhla

Koko seurakunnan perinteinen juhannusjuhla, tervetuloa mukaan!

Seurakuntaretki Joensuuhun

Retkellä tutustumme Pohjois-Karjalan museoon Hilmaan, Taitokortteliin sekä Joensuun kirkkoon.

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa seurakuntatalossa.