Diakoniapäivystys Seurakuntatalo

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa seurakuntatalossa.

Elämässä voi tulla eteen vastoinkäymisiä, kuten ihmissuhdevaikeuksia, surua, sairautta, rahahuolia ja työttömyyttä. Asioiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin.

Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella kaikista mahdollisista asioista. Diakoniatyöntekijää sitoo vaitiolovelvollisuus, joten voit keskustella vaikeistakin asioista. Päivystysajan ulkopuolelle voimme varata myös muun ajan tapaamiselle.

Seurakunnan diakoniatyöllä on mahdollisuus avustaa taloudellisesti akuutissa hätätilanteessa. Talousongelmissa on hyvä olla ensin yhteydessä Kelaan, kunnan sosiaalitoimistoon tai velkaneuvojaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Seurakuntamaja

Juhannusjuhla

Koko seurakunnan perinteinen juhannusjuhla, tervetuloa mukaan!

Seurakuntaretki Joensuuhun

Retkellä tutustumme Pohjois-Karjalan museoon Hilmaan, Taitokortteliin sekä Joensuun kirkkoon.