Diakoniatyöntekijä on tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa.

Elämässä voi tulla eteen vastoinkäymisiä, kuten ihmissuhdevaikeuksia, surua, sairautta, rahahuolia ja työttömyyttä. Sinun ei tarvitse jäädä yksin asioittesi kanssa.

Seurakunnan työntekijän kanssa voit keskustella kaikista mahdollisista asioista, olemme vaitiolovelvollisia, joten voit keskustella vaikeistakin asioista. Päivystysajan ulkopuolelle voimme varata myös muun ajan tapaamiselle.

Seurakunnan diakoniatyöllä on mahdollisuus avustaa taloudellisesti akuutissa hätätilanteessa. Talousongelmissa on hyvä olla ensin yhteydessä Kelaan, kunnan sosiaalitoimistoon tai velkaneuvojaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kokkauskerho

Kaikille avoimessa kerhossa teemme yhdessä ruokaa ja syömme valmistamamme aterian.

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa seurakuntatalossa.

Kammari

Kahvila Kahvikammarin vappukirmaus

Vappuherkkuja, grillimakkaraa, hattaraa ja hyvää seuraa: tervetuloa!