"Riemuita saa" - Kyläntyttöjen jouluinen kahvikonsertti

Jouluinen kahvikonsertti - "Riemuita saa" Tilaisuudessa laulavat Jäppilän Kyläntytöt Ohjelmassa mm. Riemuita saa, Marian poika, Jouluterveiset Pohjolasta, Talven ihmemaa, Hiutaleet maahan leijailee...

"Riemuita saa" - jouluinen kahvikonsertti

Esiintymässä on alkujaan jäppiläläinen Kyläntyttöjen lauluryhmä. Tytöt - nyt jo rouvia, äitejä... - ova kokoontuneet laulamaan yhdessä jo noin 40 vuoden ajan. Kokoonpano on vuosien kuluessa vaihdellut, mutta mukana on vieläkin lähes koko ajan ryhmässä laulaneita.

Lauluryhmän ohjelmisto on hyvin monipuolinen kirkkomusiikista iskelmiin ja esiintymistilaisuudet ja paikat ovat moninaiset - kauimmaiset ovat olleet Unkarissa ja Italiassa.

Kahvikonserttiin on vapaa pääsy - vapaaehtoinen kahvimaksu

TERVETULOA!

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa seurakuntatalossa.

Kirkonkylän kerhotalo

Pöydän antimia ja yhdessäoloa

Kaikille avoin kohtaamispaikka pöydän antimien ja yhdessäolon merkeissä.

Kammari

Kammarin iltapäiväkahvit