Diakoniatyöntekijä on tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa.

Elämässä voi tulla eteen vastoinkäymisiä, kuten ihmissuhdevaikeuksia, surua, sairautta, rahahuolia ja työttömyyttä. Sinun ei tarvitse jäädä yksin asioittesi kanssa.

Seurakunnan työntekijän kanssa voit keskustella kaikista mahdollisista asioista, olemme vaitiolovelvollisia, joten voit keskustella vaikeistakin asioista. Päivystysajan ulkopuolelle voimme varata myös muun ajan tapaamiselle.

Seurakunnan diakoniatyöllä on mahdollisuus avustaa taloudellisesti akuutissa hätätilanteessa. Talousongelmissa on hyvä olla ensin yhteydessä Kelaan, kunnan sosiaalitoimistoon tai velkaneuvojaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Seurakuntamaja

Juhannusjuhla

Koko seurakunnan perinteinen juhannusjuhla, tervetuloa mukaan!

Seurakuntaretki Joensuuhun

Retkellä tutustumme Pohjois-Karjalan museoon Hilmaan, Taitokortteliin sekä Joensuun kirkkoon.

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa seurakuntatalossa.