Havuseppeletalkoot

Havuseppeletalkoot Seurakuntatalo

Tervetuloa talkoilemaan havuseppeleitä itsenäisyyspäivää varten!

Suomen 100-vuotissyntymäpäivää vietetään 6.12. Juhlapäivää varten jokaiselle sankarivainajalle kirkkopuistossa ja Lahnalahden hautausmaalla lasketaan havuseppele. Havuseppeleitä tarvitaan kaiken kaikkiaan 217.

Tule mukaan talkoilemaan seppeleitä ja kunnioittamaan itsenäisyytemme rakentajia. Talkoita järjestetään neljänä iltana seurakuntatalolla klo 17-20. Mukaan voi tulla koko ajaksi tai osaksi aikaa. Itsenäisyyspäivänaattona seppeleet lasketaan sankarihaudoille. Lasku alkaa klo 15, jolloin kokoonnutaan seurakuntatalolle.

Mukaan talkoisiin tarvitset puutarhasakset, hanskat ja essun. Tekemistä riittää monentaitoisille. Ota siis kaveri mukaan ja tulkaa yhdessä!

Mikäli sinulla on lahjoittaa kuusenhavuja talkoita varten, ota yhteys Railaan tai Anuun. Kuusenhavuja voi toimittaa seurakuntalon pihapiirissä olevan Vatikaani-rakennuksen seinustalle.

Lisätietoja: Raila Lahti, p. 0400 673 741, ja Anu Ylitolonen, p. 040 836 9571.