Onko arjen asiat solmussa? Ota yhteyttä diakoniatyöntekijään.

Elämässä voi tulla eteen vastoinkäymisiä, kuten ihmissuhdevaikeuksia, surua, sairautta, rahahuolia ja työttömyyttä. Sinun ei tarvitse jäädä yksin asioittesi kanssa.

Seurakunnan työntekijän kanssa voit keskustella kaikista mahdollisista asioista, olemme vaitiolovelvollisia, joten voit keskustella vaikeistakin asioista. Päivystysajan ulkopuolelle voimme varata myös muun ajan tapaamiselle.

Seurakunnan diakoniatyöllä on mahdollisuus avustaa taloudellisesti akuutissa hätätilanteessa. Talousongelmissa on hyvä olla ensin yhteydessä Kelaan, kunnan sosiaalitoimistoon tai velkaneuvojaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Hanna Kytölä

Kammari

Kahvila Kahvikammari

Kahvilassa tarjolla tuoreita leivonnaisia ja mukavia juttukavereita.

Kokkauskerho

Kaikille avoimessa kerhossa teemme yhdessä ruokaa ja syömme valmistamamme aterian.

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa päivystysaikana diakoniatoimistossa seurakuntatalossa.