Leirikesä 2018

HUOM! Leiriajoissa on tapahtunut muutos!

Tilkkutäkki -leiriä vietetään 17.-18.7.2018. Tilkkutäkki on tarkoitettu eskarilaisille ja 1.-2.-luokkalaisille. Leirimaksu on 20€.

Palapeli -leiriä vietetään 26.-29.6.2018. Palapelille ovat tervetulleita 3.-6.-luokkalaiset :) Palapeli -leirin leirimaksu on 40€.

Molemmat leirit järjestetään Seurakuntamajalla, ja yhteistyössä Joroisten 4H-yhdistyksen sekä Juvan seurakunnan kanssa.

Ilmoittautumiset Pauliina Multaselle 25.5. mennessä.

Kesä 2019

Majan leirien lisäksi on kiva joskus päästä näkemään myös isompia ympyröitä ja kavereita muilta paikkakunnilta.

Seuraava suurleiri on Partaharjulla vuonna 2019!!!

Tervetuloa mukaan!!

Varhaisnuorten leirit kutsuvat yhteyteen ja jakamiseen.

Leirit ja leiripäivät

Joroisten seurakunnan varhaisnuorisotyö järjestää leirejä ja leiripäiviä alakouluikäisestä rippikouluikään asti.

Seuraava alakouluikäisten leiripäivä on 30.4. Majalla teemalla VAPPU. Leiripäivässä teemme hiekkakakkuörkkejä, pelaamme maastoaliasta ja väkräämme yhdessä välipalaa :)
Leiripäivä järjestetään yhteistyössä 4H:n kanssa.

Ilmoittautumiset Pauliina Multaselle keskiviikkoon 25.4. mennessä.

Tervetuloa mukaan !