Alakouluikäisten leiripäivät

Seuraava leiripäivä on lauantaina 6.5. klo 10-15 Seurakuntamajalla yhteistyössä 4H:n kanssa.

Luvassa on Kaaos-pelejä, hieman erilaisia herkkuja ja askartelua!

Leiripäivä on maksuton. Osallistujat saavat leiripäivässä lounaan.

Ilmoittautumiset 3.5. mennessä Pauliina Multaselle.

Tämän jälkeen seuraava leiripäivä on perjantaina 26.5. yhteistyössä partion kanssa seurakuntamajalla.

Lahja- hiippakuntaleiri 28.6.-3.7. Partaharjulla

Tervetuloa Lahja-leirille Joroisten seurakunnan mukana!
Leiri on tarkoitettu 10-14-vuotiaille. Leirimaksu on 60€, sisältää kuljetukset kirkonkylältä leirille ja takaisin, ruoat ja ohjelman. Leiri on telttaleiri ja varmasti huikea kokemus!

Sitovat ilmoittautumiset Pauilina Multaselle 4.5. mennessä.

Tule mukaan kokemaan Partaharjun tunnelmaa!!!

Kaaos - leiri 1.-4.8. Seurakuntamajalla

Kaaos on tarkoitetttu kaikille alakouluikäisille ja se järjestetään yhdessä 4H:n kanssa. Leirimaksu on 40€. Tule tekemään kaoottiset koristetikkaat, pelaamaan Kaaos-pelejä ja leipomaan kaoottisia herkkuja! Luvassa myös nurinkurin-päivä :)

Ilmoittautumiset 24.5. mennessä Pauliina Multaselle.

Varhaisnuorten leirit kutsuvat yhteyteen ja jakamiseen.

Leirit ja leiripäivät

Joroisten seurakunnan varhaisnuorisotyö järjestää leirejä ja leiripäiviä alakouluikäisestä rippikouluikään asti.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Pauliina Multanen