Ohkoleirit

Ohkoleireille ovat tervetulleita uudet ohkolaiset, valmiit ohjaajat ja myös wanhat ohjaajat!

Ohkoon kuuluu lukuvuosittain kolme leiriä: kaksi syksyllä, kaksi keväällä :D

Seuraavat ohkoleirit ovat keväällä 2018:

Ohjaajakoulutus 3 – leiri 20.-22.4.
Ohjaajakoulutus E – leiri 4.-6.5. (E tarkoittaapi ekstraa, eli tämä on se leiri, jossa voit tulla korvaamaan poissaoloja J)

Leireille tervetulleita ovat kaikki uudet ja wanhat isot ja ohkolaiset!!!
(Tokihan olette tervetulleita muihinkin tapaamisiin, mutta jotenkin nuo leirit ovat aina vetäneet eniten...:))

Ohkon aikataulu keväällä 2018

Viikkotapaamiset (klo 15-17 kirkonkylän kerhotalolla, ellei muuta mainintaa):

maanantaina 15.1.
keskiviikkona 24.1.
keskiviikkona 7.2.
maanantaina 19.2.
keskiviikkona 28.2. Kammarissa
keskiviikkona 14.3. Kammarissa
perjantaina 13.4.
perjantaina 27.4.
maanantaina 14.5. Kammarissa
perjantaina 25.5.

Leirit:

Ohjaajakoulutus 3 – leiri 20.-22.4.

Lisäksi:

su 4.2. on Yhteisvastuupyhä ja rippikoulua – tämä on osa ohkoa

su 11.2. on Yhteisvastuun talvitapahtuma (tämä ei sisälly ohkoon, mutta täältä voi saada ”korvaustunteja” J)

26.5. lähdemme rippikoululaisten kera Lähetysjuhlille

27.5. on yhteinen kevätkirkko

Ohko

Ohko eli ohjaajakoulutus antaa eväitä isosena ja ohjaajana toimimiseen sekä pienempien lasten että vähän isompien rippikoululaisten kanssa. Ohjaajakoulutus rakentuu viikkotapaamisista sekä viikonlopuista. Ohjaajakoulutuksen kesto on n.100h.

Ohjaajakoulutuksen käyneet voivat hakea isosiksi Joroisten seurakunnan leireille ja leiripäiviin.