Mitä päiväkerho on?

Päiväkerhotyö on kirkon kasteopetusta, jonka tavoitteena on lapsen kokonaisvaltaisen kasvun tukeminen. Kun pieni lapsi kastetaan, sitoutuu seurakunta yhdessä perheen ja kummien kanssa huolehtimaan hänen kristillisestä kasvatuksestaan. Tätä kasvatusta, kasteopetusta, on myös päiväkerhotoiminta. Päiväkerhossa lapsi saa kasvaa seurakunnan yhteydessä niin, että hänen kokonaiskehityksensä otetaan huomioon. Päiväkerho on olemassa lasta ja hänen kasvuaan varten.

Mitä päiväkerhossa tehdään?

Päiväkerhotoiminta pitää sisällään monenmoista hauskaa puuhaa ja yhdessäoloa. On laulua ja leikkiä, luovaa toimintaa, askartelua ja satuhetkiä. On myös mahdollisuus tutustua Raamatun kertomuksiin, sekä hiljentyä ja saada hoitoa uskonelämälleen. On kerhokavereita, joiden kanssa opetellaan toimintaa ryhmän jäsenenä, yhtenä muista ja samalla ainutlaatuisena ja tärkeänä.

Kuka pääsee päiväkerhoon?

Päiväkerhotoimintaan Joroisten seurakunnassa lapsi pääsee mukaan 3 vuotta täytettyään.

Päiväkerhomaksut

Päiväkerhomaksu on 10€ / lapsi / lukukausi. Sisaruksilta maksu on 5€ / lapsi / lukukausi. Vuonna 2018 päiväkerhomaksuilla hankitaan kerholle hartaus materiaalia.

Toimintakauden 2017-2018 kerhot

Kirkonkylän kerhotalo ke 3-5v. klo 9-11. ja to 3-5v. klo 9-11

Kuvansin kerhopiste ti 3-5v. klo 9-11

Kolman ryhmis ma 3-5v. klo 14.15.-16.15.

ILMOITTAUTUMINEN ALLE KOULUIKÄISTEN KESÄKERHOIHIN JA SYKSYN 2018 PÄIVÄKERHOIHIN TORSTAIHIN 3.5. MENNESSÄ
NINA-ERIKALLE TAI TERTULLE!
Kesäkerhot
3-6-vuotiaille Kirkonkylällä ja Kuvansissa yhtenä aamupäivänä viikossa, kaksi tuntia kerrallaan 4.-21.6. 2018 välisenä aikana. Maksuton.
Päiväkerhot syksy 2018 - kevät 2019 3-6-vuotiaille Kirkonkylällä, Kuvansissa ja Kolmalla.
Ilmoittautuneille lähetetään kotiin tiedot ryhmien kokoontumisesta.